no
6/Dvorci/slider

13. фебруар 2015.

Vodič kroz Segedin

2 коментара
Vodič kroz Segedin

Nova gošća na blogu, novi post.
Moja draga prijateljica Biljana Petrović, danas će nas upoznati sa drugim gradom po veličini u Mađarskoj. Ujedno ovo je odličan predlog za jednodnevni izlet, upoznavanje grada i šoping.
Biljana se već dosta dugo bavi amaterskom fotografijom, piše i kroz slike pravi fantastične turističke vodiče.
Njene fotopise možete videti na turističkom sajtu Putovanja info - Biljana Petrović i Klubu putnika Klub putnika - Biljana Petrović gde se nelaze njeni putopisi praćeni kolažima i fotografijama. Biljana, takođe vodi svoj blog Kao na dlanu a možete je pratiti i na njenoj FB stanici Facebook - Kao na dlanu  Može se slobodno reći da je Biljana reper kako treba predstaviti destinaciju i ko želi, od nje može dosta da nauči po tom pitanju. 

Prepuštam Biljani da nas sada prošeta kroz Segedin. Pa krenimo:

Vodič kroz Segedin

Ovu foto-turu sam osmislila kao ideju da Vam prikažem šta sve možete videti na jednodnevnom izletu u Segedinu preko naših agencija. To je izlet koji je veoma aktuelan poslednjih npr. godinu dana. Ili jednostavno da Vam dam ideju kuda da se krećete i kojim pravcem je najbolje da ga obilazite. Krećemo od samog polaska sa parkinga Centra "Sava" obično ujutru oko 5,45, odnosno 6,oo h. 

Ova kafica je na nekom usputnom stajanju ;))
Odmah prilikom dolaska u Segedin autobus će se parkirati na velikom parkingu na desnoj obali reke Tise. Ukoliko samostalno rešite da obilazite ovaj grad - ovo Vam je idealno mesto za parking.
Kompletan vodič kroz Segedin na linku: http://Vodič kroz Segedin - foto tura

Verujem da će vas Biljana povući da što pre posetite Grad Sunca - Segedin. Mene jeste, ali pre polaska sigurna sam da ću odštampati njen vodič da se ne zagubim :)

Još putopisa iz Mađarske možete pročitati na sledećim linkovima:
-http://Kraljica Dunava - Budimpešta
-http://Sentandreja - 1001 razlog zašto tamo
-http://banjsko carstvo Hagymatikum

author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

2 коментара

  1. Анониман16.2.15. 20:56

    Lepo sam se prosetala kroz Segedin...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je. Biljana je odlican foto vodic i verujem da Vam je prijala ova virtuelna setnja :-)

      Избриши

Budite slobodni da komentarišete, predlažete, pitate i Vaša iskustva podelite samnom.

Mesto za vašu reklamu. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me na sd.sladjana@gmail.com
Što slučajno, što namerno, uglavnom ničim izazvano, malo putujem, malo pišem, malo i fotografišem. Da iz sećanja ne izbrišem, dođoh na ideju da na blogu ponešto i zapišem :) [Slađana Marić] (https://lh5.googleusercontent.com/-uPBpldK3rCU/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/OTp4WBJB4_g/s96-c/photo.jpg)